tisdag 12 juli 2016

A Global Exit: Secessions and Breakups Occurring Everywhere

Läs:
A Global Exit: Secessions and Breakups Occurring Everywhere


Ovanstående artikel översatt av Google translate:

En global Exit: secessioner och breakups Förekommande Allt

Globalisten eliter är klart orolig. Den Brexit folkomröstning i Storbritannien ansågs av eliten och deras media vara på väg mot den brittiska kvar i Europeiska unionen. De politiska prognosticators och TV tjattrande klass var döda fel. Den brittiska är spännande global "top experiment för global styrning, den alltmer-federalistiska EU, och övriga medlemmar är redo att följa med sin egen utgång omröstningar och utträde ur en krigstidens monster tillverkade på 1940-talet och 1950-talet av industriidkare, bankirer, och direkta fascister.

Global har reagerat på Brexit genom att iscensätta toppmöten syftar till att visa att målet med globaliseringen fortsätter med oförminskad styrka.
Den « Tre Amigos Summit » hålls i slutet av juni i Ottawa var ett lamt försök att fortsätta med en politik som avancerar öppna gränser, «frihandels», och eventuell politisk union.
Kanadas premiärminister Justin Trudeau använde tillfälle att meddela att Kanada släppa visumkrav för mexikanska medborgare.
Det var musik i öronen på Mexikos president Enrique Peña Nieto, som har varit en bitter kritiker av USA: s republikanska president fanbärare Donald Trump planer på att bygga en mur på den USA-mexikanska gränsen.
President Barack Obama använde toppmötet verka för en annan globalisering inrättning, partnerskaps Trans-Pacific (TPP), som även inkluderar Mexiko och Kanada. Alla tre ledarna talade om en ökande «union» mellan de båda länderna.
Obama, Trudeau, och Pena Nieto driver mot en global populär push för decentralisering, inte mer politisk federalization bland nationer och kant politiska organisationer.

De tre Amigos toppmötet kommer att följas i september av EU -toppmötet i Bratislava, den slovakiska huvudstaden. Skakad av Brexit omröstning, kommer EU: s federal, däribland EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker, Tysklands förbundskansler Angela Merkel, och EU-rådets ordförande Donald Tusk, samlas i ett försök att stoppa blödningen fler EU-länder som kräver sin egen « exit »omröstningar.
Deras ansträngningar, spärra vissa global katastrof, såsom ett världskrig, är dömda att misslyckas.

Skottland, efter att ha förlorat sin självständighet folkomröstning 2014, skickligt stödde «Bremain» folkomröstning om fortsatt medlemskap Storbritannien i EU genom en överväldigande majoritet.
I själva verket, skottarna är nästan lika missnöjda med EU som är engelska och walesiska, som båda röstade för Brexit.
Men genom att rösta för att stanna kvar i EU, har Skottland bäst någonsin chans för att uppnå självständighet från Storbritannien.
Skottlands försteminister Nicola Sturgeon välkomnades varmt i Bryssel EU: s högkvarter, något som aldrig skulle ha hänt med hennes föregångare Alex Salmond under 2014 Skottlands självständighet kampanj när Spanien hotade att mata Skottland från EU om det valde självständighet.
Den spanska regeringen försöker förhindra självständighet för Katalonien.
Så mycket som regeringen i Madrid gör hot, orsaken till katalanska självständighet verkar mer uppnåeliga, särskilt som EU grottor i inifrån. Efter en skotsk Scotxit visas en katalanska Catxit från Spanien för att vara på den nära horisonten.

Nordirland, som åtnjuter en öppen gräns, inom ramen för EU inseende, med Irland, även beslutas av en majoritet att stanna kvar i EU.
Det finns allvarliga samtal mellan den en gång stora klyftan mellan Nordirlands katoliker och protestanter om att lämna England och resterande inom EU som en del av ett enat Irland.
Att ingen av eurokraterna i Bryssel tror att den nordirländska eller skottarna är förälskad i EU, är båda lägren att sätta sina egna nationalistiska mål framför dem i Bryssel publiken.
Om EU någonsin blir ett hot mot ett enat Irland eller ett självständigt Skottland över frågor som ökad muslimsk invandring till de skotska högländerna eller Emerald Isle, kommer Skottland och Irland gör så snabbt en utgång av den europeiska monster som gjorde England och Wales.

I vilket fall som helst verkar Storbritannien att vara på väg mot sidorna i historieböckerna, tillsammans med andra «tidigare» nationalstater som unionen Sovjet, Tjeckoslovakien, Jugoslavien, Sene, Federation of Västindien och Förenta Arabrepubliken.
Och en sådan händelse är ett hot mot globaliseringen planer kraftfulla cabals i Bryssel, Frankfurt, London, New York och Washington.
Upplösningen av den brittiska hotar också den gamla kalla kriget relik Nato, den väpnade muskler för globaliserings cabalists. Scottish National Party, som skulle leda Skottland till självständighet, är anti-kärnvapen och vill Storbritannien att dra tillbaka sina atomubåtar från skotska vatten.
I slutet av den brittiska innebär också möjligt självständighet för sådana icke-brittiska områden som Isle of Man, Jersey och Guernsey för att gå sina egna vägar.
Sådana små självständiga stater är osannolikt att gå med i Nato, eftersom de inte skulle behöva några avancerade stridsflygplan från Lockheed Martin och tankar från BAE Systems, krav på nya Nato-medlemmar som en del av «köpa in» till västvärldens exklusiva militära klubb kontrakts mutor och utpressning racketar.

Den globala dysfunktionella har spridit sig i en mycket stor väg till USA, där Trump har ifrågasatt syftet med Nato och en socialist som motsätter sig storskalig militärutgifter, Bernie Sanders, var nära att dumpning Hillary Clinton som Demokratiska presidentkandidat.

När det gäller vissa amerikaner kräver utgångar för sina stater, till exempel, Texas s Texit, är de inte nödvändigtvis alla högerfrämlingshatare.
De efterlyser en restaurerad Republic of Texas kommer från vissa anti-invandrar rasister.
Men vissa latinamerikanska Texans vars förfäder kämpade för Republiken Texas mot de mexikanska krafter mexikanska General Santa Anna på Alamo och slaget vid San Jacinto, också vill ha en oberoende Texas.
Vissa kalifornier vill ha en Calexit och en restaurerad Kalifornien republiken om Trump vinner ordförandeskapet.
Dessa kalifornier är långt ifrån rasister. De efterlyser en NHexit, New Hampshire självständighet, är trädgårds mängd anti skatt libertarianer, medan deras grannar i Vermont, som vill ha en Vexit och andra Vermont republiken, är till vänster på den politiska skalan.
Hawaiians som vill ha en Hexit och en restaurerad Hawaiian Kingdom har betydande historiska och juridiska skäl för sina krav.
Och Alaskans främjar en oberoende Alaska republiken anser också att Alaska, köpt på ett fynd pris av USA från Ryssland, har legitima anspråk på självständighet.

Merkels politik för öppna gränser för invandrare från stridande muslimska länder har sett ett presidentval välte i Österrike.
När anti-invandring Österrike Frihetspartiet kandidat Norbert Hofer förlorade presidentvalet mot pro-migrerande Miljöpartiet kandidat Alexander van der Bellen, ropade Frihetspartiet foul.
Partiet hävdade omfattande bedrägerier med poströstning och den österrikiska Högsta domstolen härskade de var korrekta.
En ny omröstning kommer att hållas i oktober och om Hofer vinner, som han skulle ha haft om det inte vore för den globalistiska riktade valfusk i maj en annan viktig lång kniv kommer att dras mot EU.
Hofer mest minnesvärda citat från den tidigare kampanjen var «Till dem i Österrike som går i krig för den islamiska staten eller våldtäkts kvinnor - Jag säger till dem:" Detta är inte ditt hem. "» Långt ifrån höger retorik, en majoritet av österrikarna och européer håller med Hofer. Endast George Soros-kontrollerade medier, tillsammans med sina företags allierade på Reuters, Bloomberg, Axel Springer, och Associated Press , hitta kommentarerna från Hofer och hans bundsförvanter i Tyskland, Frankrike, Storbritannien och andra länder att vara osmakligt.
Men dessa medieverksamhet endast företräda globaliseringen, vilket framgår av det faktum att deras ledande redaktörer och journalister har blivit inbjuden flera gånger för att sådana conclaves som Bilderberg, Davos, och Aspen.

Krafterna bakom globaliseringen gjorde sina första stora aggressiva drag efter folk Sydossetien, Abchazien, Krim och Sevastopol, Donetsk och Lugansk valt att styra sig själva och inte vara föremål för nycker fientliga västerländska installerade regeringar i Tbilisi och Kiev. Nu ska Väst skörda virvelvinden av sina egna utgångar, från Glasgow, Birmingham, och Barcelona till Dallas, Montreal, och Wien. Netto förlorare kommer tack och lov vara global och deras smutsiga agenda.


Skriv ett inlägg i den öppna debatten om och för Kristianstads positiva utveckling.

___________________________  
Vi har placerat bloggen Dialog Kristianstad i Kristianstad bloggkartan.se Läs även andra bloggares åsikter om : , , , , , , , , , , , , , , , , , , Powered by Disqus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar